19 Şubat 2014 Çarşamba

HASBAHÇE MACERAMIZ

Bu güzel havaları değerlendirmek adına bir kaç anne hadi kahvaltı yapmaya gidelim dedik...

Bize çok yakın olan hasbahçe çocuklu olunca bayağı bir uzak oluyormuş:)
Kuzeyi sabah kaldırmak,giyindirmeye ikna etmek,birde giydiklerini beğenmeme,ayakkabıları giymek istememesi vs... bayağı bir zaman alıyor....Ben gittiğimde bütün arkadaşlarım gelmişlerdi zaten:)Sağolsun oğluşum sayesinde her yere geç gidiyoruz:)



Güzel bir kahvaltıdan sonra çocukları mesire alanındaki atların oraya götürdük..Kuzey hariç herkes bindi atlara .....Bizimki atları hııııııııııııııı yapıp durdu ( atlara kızıyor niye kızdığıını bilmiyorum ,bide tripler tripler:))
Sonra güzel havada bir güzel park sefası yaptık..salıncaklar,kaydıraklar,gülmeler,sohbetler bayağı bir vakit geçirdik...
Sonra yavaş yavaş bebelerimizin uyku vakti geldi tabikide:) Kuzey hiç yapmadığı bir hareket olan salıncakta sallanırken uyuyakaldı.Ordan almam ile uyandı :) 

Tam eve giderken , yolumuzun üstü Lunapark'ı gördük ..Oğlumla Arya hanım dönme dolabın merdivenlerine çıkmaya çalışırken arkadaşıma hadi nostalji olsun uzun zamandır binmiyordum binelim dedim ve Kuzey de ilk defa dönme dolaba binmiş oldu.....

Önerilerim :

Hasbahçe çocuklu aileler için kahvaltınızı rahat yapabileceğiniz bir ortam...Hemde park yakın ,yeşillik ,çimler çocukların koşturacağı bir yer.Temiz hava ,fiyatlar ideal...Tavsiye edebilir..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder